House of Work investeert in Recruitment!

De aanvoer van gemotiveerde medewerkers uit de diverse landen is een belangrijk onderdeel van onze activiteiten. Een groep collega’s is binnen ons bedrijf dagelijks actief om contacten te leggen, gesprekken te voeren en selecties te maken onder de aanmeldingen die wij dagelijks ontvangen. Wij doen dit vanuit Nederland, maar ook vanuit onze kantoren in het buitenland. Daarnaast zijn er een aantal agenten die ons helpen in binnen- en buitenland met deze procedure.

Om aan de vraag van onze klanten te blijven voldoen, jou nog beter van dienst te kunnen zijn én om nog meer enthousiaste en gemotiveerde mensen aan een baan in Nederland te helpen, hebben wij recent een nieuw kantoor geopend: House of Work Turkije. Dit kantoor is gevestigd in Izmir, Turkije.
Op dit kantoor zijn sinds februari 2022 twee medewerkers actief voor de werving van medewerkers die gerechtigd zijn om binnen de Europese Unie, en dus in Nederland, te werken.

Daarnaast hebben wij een kantoor in Den Haag geopend waar met name de focus ligt op werving van nieuwe medewerkers. Daarnaast wordt er ook voorlichting gegeven over Nederlandse gebruiken en de sociale rechten en plichten in Nederland.